dijous, 7 de gener del 2010

Associacions, sindicats i partits reclamen la incorporació del coneixement del valencià com un requisit en el projecte de Llei de la Funció Pública

La nova llei de la funció pública valenciana eixirà publicada sense incorporar el requisit lingüístic com a criteri ineludible per a accedir a un lloc de treball públic. Saber valencià, saber escriure'l, entendre'l oralment i per escrit i saber parlar-lo hauria de ser una exigència en totes les convocatòries d'oposicions, processos selectius i convocatòries de borses de treball en tot el territori valencià. I això hauria d'ocórrer en totes les institucions públiques valencianes, des de les administracions centrals fins a les locals. Sense el requisit lingüístic, les administracions públiques s'allunyen dels seus administrats i administrades i es converteixen en organismes foranis, estranys. A què està jugant la Generalitat Valenciana i les organitzacions que han firmat disciplinadament l'esborrany de la nova llei?.

La campanya SÍ AL VALENCIÀ pretén informar l'opinió pública valenciana del desgavell que s'ha comés i de les intencions polítiques que oculta este desgavell que no són unes altres que continuar marginant el valencià.

Estos són els enllaços per a llegir el manifest i el llistat d'organitzacions adherides

[manifest pel requisit] [adhesions al manifest]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada