diumenge, 4 de juliol del 2010

Conselleria d'Educació fa servir el salari de la por

La persecució política i personal de Diego Gómez, president d'Escola Valenciana, de part de la Conselleria d'Educació ha completat la caricatura dels polítics que exerceixen el seu poder com l'exerceixen aquelles organitzacions violentes que volen tindre els ciutadans dins del puny i fer i desfer al seu capritx.

Aquest abús d'autoritat ha demostrat una vegada més que el PP no té cintura política que el puga ajudar a encaixar les crítiques, les divergències polítiques i el corpus de bones pràctiques democràtiques. Ells prefereixen el càstig, la persecució, el salari de la por i, si pot ser, l'eliminació física, comunicativa o operativa dels col·lectius opositors a la seua praxis de perquè em dóna la gana.

Si alguna característica ens diu com són les persones que participen en el moviments socials i polítics del nostre País és que tenen una capacitat de compromís cívic que no han demostrat tindre els polítics que s'han dedicat a fer política per les raons que s'han quedat enregistrades en algun magnetòfon indiscret. Són altres motivacions, unes altres fibres sensibles i, fins i tot, una concepció diferent de la política i dels seus usos.

Els polítics del PP han anat perdent durant aquests darrers anys totes i cadascuna de les virtuts amb què es vist un servidor públic en l'exercici de les seues funcions i responsabilitats polítiques. A hores d'ara, han perdut la vergonya, creuen que són intocables, que estan per damunt de tot i de tots, que tenen patent de cors per anar fent la vida més agradable als seus amics i familiars. La llàstima és que van a deixar darrere seu un País endeutat, un País al que li han furtar el futur i les ganes de ser.

La Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana vol denunciar la utilització d'aquest salari de la por, però també vol encoratjar els ciutadans i les ciutadanes perquè diguen prou a aquest abús de poder estantís que de tan immoral ens resulta fins i tot pornogràfic.

1 comentari:

  1. Tot un encert, la classe política dels partits majoritaris del nostre partit m' avergonyís sobremanera ... malhauradament continuen aprofitant-se de l' adormida massa social, incapaç de mobilitzar-se per cap cosa q no siga el futbol. Lamentable.

    FLC, des de l' illa del Xúquer (...o millor, ex-illa).

    ResponElimina