dimecres, 26 de gener del 2011

La Nit d’Escola Valenciana recordarà a Enric Valor

Enguany s’acompleix el centenari del naixement d’un dels nostres escriptors de referència, Enric Valor. Escola Valenciana vol homenatjar i difondre l’obra de l’autor de Castalla i el punt de partida serà la VIII edició de la Nit d’Escola Valenciana que tindrà lloc el proper 4 de març a Alcoi, la capital de la seua estimada comarca, dels paisatges de les Velletes de la Penya Roja i del Dimoni fumador.

La presentació de les Trobades 2011, el recorregut pels projectes d’Escola Valenciana i el lliurament dels guardons de l’entitat estaran amenitzats per un espectacle conduït per la periodista alcoiana Reis Juan, la lectura d’una de les Rondalles Valencianes i les actuacions musicals dels grups Arthur Caravan i Rapsodes, que comptaran amb les coreografies del grup de dansa Guawasi. Els continguts de l’espectacle faran referència des de diferents registres artístics a la figura i l’obra de l’escriptor de Castalla.

L’espectacle, que tindrà lloc al Teatre Calderón, és gratuït però serà necessària la reserva prèvia d’invitacions fins a esgotar l’aforament de la sala.

Podeu saber més des de la plana especial que ha preparat Escola Valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada