dilluns, 17 de gener del 2011

Un euro, llavor de pau

Un any més, Escola Valenciana vol engegar una campanya de solidaritat al voltant del Dia Internacional de la Pau, el 30 de gener. Enguany, a proposta de diferents ampes i centres escolars, la campanya “Un euro, llavor de pau” es destina a l’edició de llibres de text per la seua utilització als centres educatius dels camps de refugiats del Sàhara Occidental.

Com sabreu, al voltant de 150.000 sahrauís viuen en camps de refugiats en unes condicions precàries. D’aquestes persones, unes 50.000 són xiquets i xiquetes entre 0 i 12 anys amb necessitats educatives. Des de la campanya “Un euro, llavor de pau: llibres pels alumnes sahrauís” es vol contribuir a l’edició de llibres de text pels centres dels camps de refugiats a través de la recaptació de fons econòmics.

Aquest 2011 és el tercer any consecutiu que es desenvolupa aquesta campanya. En els dos anys anteriors es van recaptar més de 75.000 euros per ajudar a l’escolarització a la Franja de Gaza i per l’ajuda humanitària al poble d’Haití.

En el document adjunt teniu una carta explicativa sobre la campanya i un model de cartell per poder-lo imprimir i fer-ne difusió al vostre centre. Us proposem a més que de forma prèvia envieu un comunicat a les famílies informant-los de l’activitat al voltant del proper dia de la Pau. Podeu sol·licitar més informació telefonant al 963472783 o enviant un correu al escola.v@fev.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada