dijous, 14 de juliol del 2011

Xúquer Viu convoca enguany el sopar popular contra un nou transvasament a Antella

Després del Mulla't pel Xúquer que hem celebrat el passat dissabte a Sumacàrcer per a demanar un riu viu, per aquest divendres 15 de juliol organitzem a Antella el "Sopar Popular i Festa de Xúquer Viu".

La cel·lebració a Antella del Sopar de Xúquer Viu té un significat especial, ja que els enemics del Xúquer planegen fer un altre transvasament al riu des d'Antella, que es troba a 50 km de la desembocadura del riu a Cullera. Volem deixar ben clar que no permetrem que es faça cap altre tub per llevar-li l’aigua al Xúquer i a la Ribera.

El sopar popular i festa tindrà lloc a la fresca, a la Plaça Major d'Antella, a partir de les 22:00 hores. Durant la nit, es lliuraran els ja tradicionals Guardons de Xúquer Viu, “Aigua Clara” i “Tarquim Pudent”. Per tancar la nit, gaudirem amb l’actuació de la excepcional cantant valenciana Eva Dénia, acompanyada pel seu grup, Trad Quartet.

El preu del tiquet és de 5€. En aquest preu està inclosa la beguda i la picadeta. Heu de portar l’entrepà. Podeu reservar el tiquet deixant un sms als telèfons de costum (Roger o Tomàs). També per correu electrònic a xuquerviu@hotmail.com

En el sopar col·labora l’Ajuntament d'Antella i l'Associació Cultural CILIM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada