divendres, 27 de març del 2015

L'Ocupacional fa el recordatori de la 30 Trobada

El Centre Ocupacional està fent el recordatori per a la Trobada. 

Es tracta d'un encàrrec que va sorgir al si de la Comissió Organitzadora prenent exemple de la Trobada de l'any passat en què va ser el Taller Ocupacional de Sueca l'encarregat de fer un trencadís que reproduïa el cartell oficial que representava el castell coronat per una figuera de pala, molt característica als vessants escarpats del turó.

Amb el disseny del cartell de Sandra Espert, els usuaris del Centre Ocupacional Hort de Feliu seran els encarregats de fer més de 100 recordatoris per a la Trobada a Alginet. El recordatori serà també un trencadís amb la imatge del cartell guanyador que simbolitza moltes petjades que van cap a un gran somriure.

Per planificar la seua elaboració, els monitors responsables del taller encarregat de fer el trencadís es van reunir amb l’alcalde i regidor d’Educació, Jesús Boluda, per donar el vistiplau a la prova i posar així en marxa el treball que han de fer els usuaris per al dia de la Trobada. Els més de 100 recordatoris seran un regal del poble d’Alginet als centres educatius que participaran el proper 19 d’abril en la Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià que se celebrarà a Alginet. Un recordatori que els centres educatius de la Ribera podran endur-se per exposar-lo juntament amb els recordatoris de les 29 Trobades anteriors.

La decisió d'encarregar el recordatori als Tallers Ocupacionals pretén reivindicar el paper social i educatiu d'estos centres i exigir millors dotacions pressupostàries i de recursos perquè puguen desenvolupar la seua tasca professional i assistencial. Esperem que el nostre gest haja despertat la conciència col·lectiva de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada