dilluns, 11 d’abril del 2011

La 26 Trobada de Llombai pegava un esclafit de gent

Com no podia ser d'una altra manera, diumenge, a Llombai, una maror de gent, entusiasta i amb moltes ganes de passar-s'ho bé va omplir carrers i places. Érem 20.000, 25.000, 30.000...? Això ja no importa perquè una representació ben abundosa de tots els pobles de la Ribera, de tots els centres educatius de la Ribera i de les APAs de la Ribera acudiren a la cita de Llombai. I esta no és sols una dada sociològica, sinó un toc d'atenció polític... als nostres polítics, que poden fer i no fan.

D'altra banda, fou una gran festa pel valencià, on la gent es va divertir, va participar en la cercavila cívica (més de gom a gom que mai), va vindre en bicicleta amb la Ribera en Bici, va passar pels 115 tallers, va veure les 15 actuacions a l'entaulat, va gaudir de les multiexposicions, va ballar la dansada popular i participativa (que mira que es guanyaren el jornal), es va emocionar (i suar) amb els esports tradicionals al carrer, va dinar com un marqués (per això estàvem al Marquesat) en la 3ª Jornada Gastronòmica, va comprar algun llibre per a ells i per als xiquets i, per acabar, i de vesprada, es va fer de ballar i cantar amb Dani Miquel que es va unflar .

Però la Trobada encara no s'ha acabat. Queden per fer algunes reunions per a tancar-la, per a valorar-la, per a donar a conéixer les campanyes socials d'Escola Valenciana. Ja vos n'anirem informant.

A més a més, esta setmana sabrem a qui li ha tocat la rifa; i en les pròximes quin centre educatiu n'ha venut més.

També hi ha pendent el premi a les tres millors fotos de la Trobada, un premi patrocinat pe l'editorial Bromera que consisteix en 3 lots de llibres per a adults. Esperem que en este premi hi haja una participació molt alta, com l'any passat. Si es tracta d'un vídeo, també ens l'envieu. Podeu enviar les fotos i els vídeos a trobadalaribera@gmail.com. El termini finalitza el 30/04/2011.

Per acabar, vos oferisc un vídeo del dia de la Trobada realitzat per un mitjà de comunicació comarcal.




També vos penge el que ens han enviat els amics de Xúquer Viu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada