dimecres, 14 de setembre del 2011

La comunitat educativa del CEIP Xarquia d'Antella diu sí a la 27 Trobada

Ahir, 13 de setembre, hi hagué una reunió al CEIP Xarquia d'Antella per debatre la possibilitat de dur a terme la 27 Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera en eixa població. En esta reunió, els representants de la Coordinadora de Centres exposaren les peculiaritats de l'organització de la Trobada de la Ribera, la qual convoca tots els anys a participar un centenar de centres educatius i entitats socials i és visitada per més de 20.000 persones de tots els racons de la comarca, a més de ser motiu de dinamització cultural local.

La reunió va transcórrer en un clima de gran receptivitat per part dels membres del claustre de professors i professores i de l'AMPA del centre presents, al llarg de la qual els assistents manifestaren la seua decisió de crear una comissió que assumira  organitzar la Trobada. En conseqüència, des del Claustre i la Junta de l'AMPA, i a través del Consell Escolar de Centre, s'adreçarà una petició formal a l'Ajuntament d'Antella perquè procedisca a firmar un conveni amb la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera que garantisca, en infraestructura i recursos, la celebració d'esta cita anual amb l'ensenyament en valencià.

D'altra banda, com així ho deveu recordar, abans de l'estiu, la Coordinadora va encetar una roda de contactes amb entitats socials, ajuntaments i comunitats educatives de diferents pobles riberencs per tal de plantejar-los ser els amfitrions de la Trobada de 2012. De manera immediata, l'Ajuntament d'Antella es va oferir a organitzar-la i es realitzaren contactes entre la Coordinadora i l'alcalde de la població a fi de tindre un canvi d'impressions sobre els detalls de la planificació d'una Trobada i, sobretot, el contingut del conveni de compromís a signar entre les dues entitats. 

Calia, per tant, una vegada comprovat l'interés de l'Ajuntament d'Antella, dur a terme una reunió amb la comunitat educativa del CEIP Xarquia, perquè a fi de comptes seran els vertaders motors de l'organització i hauran de protagonitzar la 27 Trobada. 

Només ens cal, des de la Coordinadora de Centres, congratular-nos per l'entusiasme i el compromís que ens han expressat i felicitar la població d'Antella per ser l'amfitriona de la pròxima Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada