dimarts, 8 de novembre del 2011

La comissió organitzadora de la 27 Trobada d'Antella ha estat constituïda

Ahir, dilluns, es va procedir a constituir la comissió que organitzarà la 27 Trobada que es farà a Antella el 22 d'abril de 2012. Formen part d'esta comissió representants de la comunitat educativa del CEIP Xarquia, d'entitats socials, culturals i esportives, així com de l'Ajuntament i del sector de la restauració de la població. Durant la reunió es van assignar responsables de les diferents àrees de treball de la Trobada a l'espera de començar les tasques organitzatives a partir de les decisions que es prenguen la propera reunió del mes de desembre.

D'ací un mes coneixerem el logo de la 27 Trobada d'Antella

En efecte, el logo de la 27 Trobada ja està dissenyant-se. Com en totes les edicions, a banda de compartir amb la resta de Trobades que es fan al País una mateixa imatge corporativa creada per Xavier Mariscal per a Escola Valenciana, la comarca de la Ribera tindrà un any més una imatge distintiva que simbolitzarà algun aspecte significatiu d'Antella o del seu entorn.

L'any Fuster, els monòlegs i Per tot

Com ja vam anunciar el mes passat en este mateig blog, En rogle, club de lectura, dedicarà la 27 Trobada a recordar la figura i obra de Joan Fuster. A tal efecte, s'enviaran als centres educatius unes orientacions didàctiques per mitjà de les quals es proposaran activitats a realitzar i recursos a fer servir. En estes orientacions, també s'oferirà la possibilitat de sol·licitar una tanda de monòlegs basats en Diccionari per a ociosos. El programa d'activitats al voltant de l'escriptor de Sueca es completarà amb altres activitats realitzades a Antella i al seu poble natal.
Per tot és un nou producte de la Trobada de la Ribera que consisteix a programar visites guiades i amb una unitat didàctica a paratges, monuments i llocs de tot arreu de la comarca. S'està elaborant la proposta de visita guiada d'Antella, però d'altres poblacions per on ha passat la Trobada, també assumiran el repte de confeccionar unes altres unitats didàctiques i un programa de visites guiades per als centres educatius de la comarca, adreçades a educació primària, ESO, cicles formatius i batxillerat. L'oferta general de Per tot estarà a la disposició de tots i totes en la nostra web, que s'inaugurarà pròximament.

A banda d'estes novetats, a la 27 Trobada hi haurà, com sempre, una oferta molt interessant

Tallers, paradetes d'entitats, cercavila cívica, exhibicions esportives, exposicions, cinema, monòlegs, actuacions d'entaulat, dansades populars, jornada gastronòmica, música, rifa, samarretes, premis Sambori, vine-te'n en bici a la Trobada, les 3 millors fotos, premi a la taula millor parada i els invitats més polits... serà l'oferta que fem tots els anys, amb la personalització enriquidora d'Antella, l'amfitriona d'enguany de la 27 Trobada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada