dimarts, 26 de gener del 2010

La 25ena Trobada de Manuel acudirà a la cita del Porrat

El proper 2 de febrer se celebra a Manuel la festa del Porrat. La comissió organitzadora de la 25ena Trobada de Manuel, a través de les associacions i entitats locals, va a repartir entre els visitants un full informatiu de la Trobada perquè la data de celebració vaja escampant-se per Manuel i els pobles de la contornada. A més d'esta dada, donarem informació del blog perquè la gent accedisca a una font d'informació de l'organització de la Trobada i del nostre correu per establir una línia de contacte per aportar suggeriments, compartir dubtes o demanar algun aclariment.


LES FITXES PER A PARTICIPAR EN LA 25ena TROBADA

D'altra banda, les fitxes dels diferents àmbits de participació en la 25ena Trobada ja s'han enviat als centres educatius. La termini per notificar la inscripció a la participació a la Trobada finalitzarà el proper 26 de febrer. Enguany, la inscripció pot ser tornant la fitxa corresponent per correu o també entrant a un formulari on line que podem omplir a l'instant per fer efectiva la inscipció.

Les rutes per a este formulari són les següents:

ENTAULAT 

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDBWdjdCalI5bVBFVTZNVXdXOGxKWnc6MA


TALLERS

http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=ca&formkey=dFVGbldmbmJCRzc3SGxPRmdDWDFDMkE6MA

1 comentari:

  1. Per als bellotes -eixe és el malnom dels manuelers- el dia del Porrat de la Candelària (o Candelera)
    és molt especial, ens estimem molt eixa festa, que nosaltres també anomenem la Fireta.

    Enguany com tots els anys des de ja fa molt l'Associació MitjaGalta posarem una paradeta amb llibres en valencià, el nou núm. de la nostra revista La Bellota, i altres materials.

    També distribuirem entre els assitents el fullet de la Trobada, explicarem en què consistirà i animarem a tot el món de la rodalia a que participe amb nosaltres d'eixa festa per la llengua de les escoles valencianes.

    ResponElimina