dijous, 14 de gener del 2010

L'organització de la 25ena Trobada inicia el seu camí amb molt bones expectatives

Ahir, 13 de gener, es va constituir al saló de plens de l'Ajuntament de Manuel la Comissió Organitzadora de la 25ena Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Estaven convocats a esta reunió representants de l'Ajuntament de Manuel, de l'equip de govern i dels grups polítics de l'oposició, la comunitat educativa del CEIP Pintor Estruch i totes les associacions i entitats culturals i socials de la població. L'assistència a esta primera reunió de la Comissió fou molt nombrosa, el saló de plens municipal estava ple. Fins i tot ens havia honrat amb la seua presència el rector del poble que va puntualitzar que ell ja feia anys que oficiava en valencià els actes religiosos a la seua parròquia, de la qual cosa ens alegrem molt.

Després de procedir a la constitució de la Comissió Organitzadora de la 25ena Trobada es va acordar per unanimitat fixar el 25 d'abril de 2010 com a dia de la seua celebració. La data era una proposta de la Coordinadora de Centres per aprofitar que eixe dia també commemoràvem a la Ribera 25 anys de Trobades i d'eixa manera aconseguíem fer un redolí perfecte amb les dues quantitats, molt adequat este detall per a la promoció publicitària i social de la Trobada.

La reunió es va desenvolupar en un ambient distendit i obert a les aportacions, comentaris i suggeriments dels públic assistent que omplia el saló de plens. També hi va haver ocasió, després d'una introducció molt encertada feta per la regidora d'Educació, d'explicar què era una Trobada, quins objectius es volen abastar amb la celebració de les Trobades i quins seran els àmbits de treball de la Comissió Organitzadora. Joan Cortés, secretari de la Coordinadora i Coordinador General de la 25ena Trobada, fou l'encarregat d'aclarir estes qüestions i d'atendre els dubtes i les preguntes referits a estos temes. Més tard, Emili Gascó, membre de la Coordinadora i Secretari d'Escola Valenciana, va prendre la paraula per explicar què era Escola Valenciana i quines campanyes socials estava duent a terme en l'actualitat.

La propera reunió de la Comissió Organitzadora serà el dia 20 de gener. En esta propera reunió es repartiran les tasques a fer entre els membres de la Comissió i s'iniciaran els contactes amb els centres educatius per començar a donar-li forma a la Trobada.

Si voleu fer arribar cap suggeriment general a la Coordinadora de Centres o a la Comissió Organitzadora de la 25ena Trobada, podeu fer-ho a través del correu electrònic trobadalaribera@gmail.com o participar en el nostre compte facebook.

Ens mantindrem en contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada