divendres, 28 de gener del 2011

La comissió 26 Trobada de Llombai explica als bars i restaurants de la població en què consistirà la III Jornada Gastronòmica.

Els assistents s'interessen per la seua participació en la 26 Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià que se celebrarà el 10 d'abril a Llombai.

La reunió es va celebrar al saló de plens de l'Ajuntament de Llombai. En primer lloc, Joan Cortés, president de la Coordinadora de Centres i coordinador de la 26 Trobada, va exposar una panoràmica de l'oferta de la Trobada d'enguany, en la qual participaran prop d'un centenar de centres educatius de la comarca, una cinquantena d'entitats i col·lectius socials i culturals i entre 25.000 i 30.000 visitants provinents de pràcticament tots els pobles de la Ribera.

També es va debatre en esta reunió amb el sector hostaler de Llombai l'organització de la III Jornada Gastronòmica, esdeveniment que va tindre una gran acceptació en les dues edicions anterior, a Sueca al 2007 i a Manuel al 2010. La III Jornada Gastronòmica converteix les activitats de matí i vesprada de la Trobada en un paquet més cohesionat en ser un motiu perquè els visitants tinguen una oferta al migdia que atorga continuïtat a la de la vesprada. Així mateix, és l'ocasió perfecta perquè els establiments valencianitzen els seus menús, cartes i cartells, ja que l'únic requisit que posa la comissió organitzadora de la 26 Trobada és que tots els documents informatius estiguen en valencià.

Amb motiu d'esta III Jornada Gastronòmica que celebrarà a Llombai el mateix dia 10 d'abril, s'editarà un díptic que inclourà, una per una, totes les ofertes gastronòmiques dels establiments hostalers, amb el seu preu corresponent, les condicions de prestació del servici, l'adreça i el telèfon de contacte. Este díptic arribarà a tots els centres educatius de la comarca i estarà penjat en el blog de la Coordinadora de Centres perquè els interessants i les interessades puguen procedir a fer la reserva pertinent.

2 comentaris:

  1. Ahí és on hi ha que incidir als establiments i empreses privades on el valencià continua discriminat. S'ha de passar a tots els establiments de la ribera, que deixe de ser una llengua d'anar per casa i què passe a ser una llengua vehicular a tot arreu, que s'adonen que el valencià val.
    Endavant amb el cine en valencià, d'entrada tots i totes tenim una cita l'11 de març a la casa de la cultura d'Alzira on és projectarà "PA NEGRE".

    ResponElimina