dilluns, 30 de maig del 2011

Més de 83.000 alumnes participen als premis de literatura en valencià Sambori 2011

29/05/2011

El president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, i el president de la Fundació Sambori, Josep Chaqués, van lliurar els premis Sambori 2011 en les modalitats de 13é Concurs de Literatura en Valencià i el 8é Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià ahir a l’Aula Magna de l’edifici Altabix de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Els premis Sambori són el concurs literari amb més participació d'Europa amb més de 83.000 alumnes que hi presenten els seus treballs.

Tots els premiats han rebut un diploma i el guardó del Sambori, el “samborinet”. Els primers premis de les modalitats de Batxillerat, Secundària, Primària i infantil individual, a més, tindran l’oportunitat de passar un cap de setmana a Port Aventura, juntament als premiats del Sambori a Catalunya i a les Illes.

La Colla de dolçainers i tabaleters El Cascabot d’Elx va rebre els assistents a l'acte. Més tard, després dels parlaments del vicerector adjunt per a la Direcció del Secretariat d’Extensió Universitària de la UMH, Josep Pérez i Tomàs, de Josep Chaqués i de Vicent Moreno, va tindre lloc l'entrega dels premis.

Els assitents també van presenciar les actuacions del grup Assaig animat i també una interpretació d’un fragment del Misteri d’Elx, gràcies a la col·laboració del Patronat del Misteri.

Cal destacar que, previament a la fase de país, que es va lliurar ahir, s’han fet els premis Sambori comarcals o de Trobada, a setze comarques valencianes i que han implicat 525 centres, 3.564 mestres i 83.225 alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada