diumenge, 4 de juliol del 2010

Escola Valenciana denuncia una campanya de «persecució política» contra el seu president


Publicat a l'Avui+El Punt el 2/07/2010


Diego Gómez no ha rebut cap notificació d'haver estat expedientat però relaciona la notícia publicada al respecte amb la «repressió» exercida per Educació

El president d'Escola Valenciana, Diego Gómez, ha desmentit hui que haja estat expedientat per la Conselleria d'Educació i que s'haguera absentat del seu lloc de treball de mestre a una escola de Carcaixent, tal i com ha publicat el diari El mundo en base a fonts de la conselleria.

Tanmateix, ha declarat sentir-se centre d'una «campanya de persecució política» per part de la Conselleria d'Educació per ser el cap visible d'Escola Valenciana, entitat reconeguda per encapçalar el moviment cívic en defensa de la llengua pròpia.

«A mi no m'ha arribat cap notificació d'haver estat expedientat», ha assegurat, i ha aclarit que el 17 de juny va demanar permís a la direcció de l'escola per assumptes propis i que li'l van donar. Aquell dia va estar a la porta de la Conselleria d'Educació per presentar l'últim informe de manca de places d'ensenyament en valencià a les escoles.

Al respecte, Àngel Martí, gerent d'Escola Valenciana ha lamentat les ànsies «repressores» de la conselleria contra l'entitat i el seu president i ha exigit la fi de les «amenaces» i «represàlies» que ha atribuït al fet d'«exercir com a ciutadans valencians amb tots els drets i tots els deures que tenim».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada